Tić Rijeka | Događanja
Održan sastanak volontera

Dana 30. ožujka 2017. održan je redoviti sastanak i druženje volontera Dječjeg doma „Tić“ Rijeka koje je dio trajne supervizije volontera. Ovom prilikom, volonteri su se međusobno upoznali,  s djelatnicima „Tića“ razgovarali o teškoćama i izazovima volontiranja i razmijenili iskustva. Uz razgovor i kreativan rad s glinom, druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi.

Više...
 
Suradnja s Udrugom za terapijsko jahanje „Pegaz“ Rijeka

U mjesecu ožujku ponovno smo uspostavili dugogodišnju suradnju sa Udrugom za terapijsko jahanje „Pegaz“ Rijeka. Cilj ove suradnje je uključivanje djece korisnika poludnevnog programa „Tića“ u terapijsko jahanje, a u svrhu pomoći u prevladavanju emocionalnih poteškoća i postizanja pozitivnih učinaka na psihofizičkom planu. Svakog petka organiziran je odlazak 6 korisnika u popodnevnim satima, u pratnji naših odgajateljica.

Više...
 
Preventivni program "Zajedno protiv govora mržnje"

Dana 24. ožujka 2017. u Rijeci je predstavljena preventivna aktivnost "Zajedno protiv govora mržnje" koju je organizirala i provela Policijska uprava primorsko-goranska u suradnji s partnerima i uz podršku Ravnateljstva policije, Službe za prevenciju. Manifestacija je proveena s ciljem promicanja kulture dijaloga, tolerancije i nediskriminacije te sprečavanje svih oblika govora mržnje. Događanje je popratila i ravnateljica Djačjeg doma „Tić“ Rijeka Tamara Žakula Desnica.

Više...
 
Predavanje za studente Primaljstva

Dana 10. ožujka 2017. godine Dječji dom „Tić“ Rijeka posjetili su studenti prve godine stručnog studija Primaljstva, u okviru kolegija Prenatalna primaljska skrb, Fakulteta zdravstvenih studija,u pratnji prof. Anice Stanković. Studenti su upoznati sa radom "Tića", oblicima stručne pomoći te nekim specifičnostima u radu sa zlostavljanom i zanemarivanom djecom. O važnosti ranog prepoznavanja te prevovremene intervencije i pružanja stručne pomoći zlostavljanoj djeci i njihovim obiteljima, sa posebnim naglaskom na poticanje zdravog roditeljstva govorila je ravnateljica “Tića” mr. Tamara Žakula Desnica.

 
Anti Stres Mentalni Trening

Dana 01. 03. 2017. godine održana je radionica  „Anti Stres Mentalni Trening“ na kojoj je sudioncima ponuđen uvid u praktično razumjevanje mentalnog treninga s ciljem uklanjanja nepotrebnog stresa, sukoba i briga. Radionica na kojoj je sudjelovala socijalna radnica Dječjeg doma „Tić“ RIjeka Kristina Rukavina održana je u organizaciji Doma za odrasle osobe Turnić.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 3 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO