Tić Rijeka | Događanja
Predavanje za studente Primaljstva

Dana 10. ožujka 2017. godine Dječji dom „Tić“ Rijeka posjetili su studenti prve godine stručnog studija Primaljstva, u okviru kolegija Prenatalna primaljska skrb, Fakulteta zdravstvenih studija,u pratnji prof. Anice Stanković. Studenti su upoznati sa radom "Tića", oblicima stručne pomoći te nekim specifičnostima u radu sa zlostavljanom i zanemarivanom djecom. O važnosti ranog prepoznavanja te prevovremene intervencije i pružanja stručne pomoći zlostavljanoj djeci i njihovim obiteljima, sa posebnim naglaskom na poticanje zdravog roditeljstva govorila je ravnateljica “Tića” mr. Tamara Žakula Desnica.

 
Anti Stres Mentalni Trening

Dana 01. 03. 2017. godine održana je radionica  „Anti Stres Mentalni Trening“ na kojoj je sudioncima ponuđen uvid u praktično razumjevanje mentalnog treninga s ciljem uklanjanja nepotrebnog stresa, sukoba i briga. Radionica na kojoj je sudjelovala socijalna radnica Dječjeg doma „Tić“ RIjeka Kristina Rukavina održana je u organizaciji Doma za odrasle osobe Turnić.

Više...
 
U tijeku su prijave za uključivanje novih volontera u Dječji dom „Tić“ Rijeka

Svi zainteresirani za volontiranje u Dječjem domu „Tić“ Rijeka mogu se do 31. ožujka 2017.g. prijaviti slanjem prijavnice na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Informacije za volontere i obrasci prijavnica dostupni su na web stranici www.tic-za-djecu.hr  Nakon prijave provodi se postupak prijema volontera koji uključuje intervju, psihologijsko testiranje i edukaciju.

Više...
 
Obilježen Dan ružičastih majica

Dana 22. veljače 2017. godine održane su četiri interaktivne radionice usmjerene na prevenciju vršnjačkog nasilja u osnovnim školama u Omišlju i Dobrinju na otoku Krku. Radionice su održane povodom obilježavanja Dana ružičastih majica, a vodile su ih Iris Antolović, psihologinja Dječjeg doma „Tić“ Rijeka i  Petra Naranđa, školska pedagoginja. U radionicama su sudjelovali učenici petog, šestog i sedmog razreda koji su se aktivno zauzeli za netoleranciju svih oblika nasilja

Više...
 
Radionica o nasilju u mladenačkim vezama

Dana 22. veljače 2017. godine održana je radionica za srednjoškolce na temu nasilja u mladenačkim vezama. Radionica je organizirana u partnerstvu Dječjeg doma “Tić” Rijeka, Odjela prevencije PU primorsko-goranske i Prve sušačke hrvatske gimnazije čiji su učenici trećih razreda aktivno sudjelovali u radionici.Događanje je održano povodom obilježavanja Dana ružičastih majica u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke, a usklopu manifestacije Rijeka psihologije.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 5 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO