Tić Rijeka | Događanja
Posjet studenata iz Francuske

31. kolovoza 2011 

U kolovozu je djecu iz „Tića“, u sklopu proputovanja Hrvatskom, posjetilo dvoje studenata iz Francuske – Josephine Dubois i Jean-Jacques Perrin. Tom prigodom su osmislili i proveli jednodnevni program aktivnosti za djecu. Kroz radionicu i razne društvene i sportske igre približili su im Francusku te su ih upoznali s osnovama francuskog jezika. Za uspomenu su djeci darovali društvenu igru Jungle Speed.

„Tić“ zahvaljuje na posjetu! 

 
V. Simpozij socijalnih radnika u Zagrebu

13. listopada 2011.  

Dana 10.10.2011. godine socijalna radnica Dječjeg doma "Tić" Rijeka sudjelovala je na V. Simpoziju socijalnih radnika u Hotelu Sheraton u Zagrebu. Tema ovog simpozija bila je "Volonterstvo i socijalni rad: Zajedno za humanije društvo", što je doprinos godini volonterstva budući da je Vijeće Europske unije 2011. godinu proglasilo godinom volontiranja.

Više...
 
Premijerna izvedba glazbene predstave za djecu "Mrav, Mrav, Mrav i Cvrčak" u Tiću

13. listopada 2011 

Dana 29. rujna 2011.g. u Dječjem Domu „Tić“ Rijeka gostovao je Teatar "OZ" iz Lovrana koji je premijerno izveo glazbenu predstavu za djecu "Mrav, Mrav, Mrav  i Cvrčak". Predstavi su prisustvovala djeca korisnici poludnevnog programa i savjetovališta te volonteri „Tić-a“.

Više...
 
U Tić-u održan sastanak odbora EIATCYP

03. listopad 2011.  

 

Dana 30. rujna 2011.g., u Dječjem domu „Tić“ Rijeka održan je sastanak glavnog odbora Europske interdisciplinarne asocijacije za dječju i adolescentnu psihoterapiju (EIATCYP).

Više...
 
Donacija generalnog konzula Republike Italije u Rijeci g. Renata Cianfaranija

02. rujan 2011.  

U srpnju je uručena donacija sredstava Dječjem domu „Tić“ Rijeka od strane generalnog konzula Republike Italije u Rijeci g. Renata Cianfaranija, a na inicijativu udruge navijača Juventus fan cluba .   

Donirana sredstva u iznosu od 1.000,00 kn „Tić“ će namijeniti organizaciji jednodnevnog izleta u Gorski kotar za djecu korisnike poludnevnog boravka.

Zahvaljujemo g. Renatu Cianfaraniju i uduzi navijača Juventus fan club Rijeka na humanoj gesti.

 
«Početak«616263646566676869»Kraj»

Stranica 61 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO