Tić Rijeka | Događanja
Filmska radionica PET ZELENIH

19. svibanj  2011

Tijekom proljetnih školskih praznika, u periodu od 22.-29.travnja, stariji korisnici Doma, polaznici viših razreda osnovne škole, sudjelovali su u u filmskoj radionici "Pet zelenih" u organizaciji Kino-video kluba Liburnija filma.

Više...
 
Studenti socijalnog rada posjetili Tić

15. travanj 2011.

Studenti socijalnog rada Studijskog centra socijalnog rada Sveučilišta u Zagrebu posjetili su Tić u sklopu praktične nastave pri Centru za socijalnu skrb Rijeka, Sa radom Dječjeg doma "Tić" i Savjetovališta "Tić" upoznala ih je psihologinja Suzana Mravinac. 

 
Sportske igre u Selcu

06. svibanj  2011

Malonogometna ekipa Dječjeg doma "Tić" sudjelovala je na Sportskim igrama dječjih domova u Selcu. Nakon sportskih aktivnosti uslijedilo je druženje uz zakusku u Dječjem domu "Izvor".

 
Studenti Medicinskog fakulteta posjetili Tić

12. svibanj 2011.

U okviru studija medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilista u Rijeci održava se izborni kolegij  „Zlostavljanje i zanemarivanje djece“ pod voditeljstvom prof.dr.sci. Igora Prpića.  

Više...
 
Suradnja sa Badminton klubom Sušak

13. svibanj  2011

Tijekom ožujka ostvarena je suradnja s Badminton klubom Sušak koji je korisnicima poludnevnog programa Tića omogućio kontiruirano treniranje badmintona, a uz stručno vodstvo trenera Ede Hržića. Ova je suradnja uvelike doprinijela bogatstvu i raznolikosti sadržaja poludnevnog boravka, a na veliko oduševljenje djece.

 
«Početak«6162636465666768»Kraj»

Stranica 62 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO