Tić Rijeka | Događanja
Međunarodni dan odgoja bez batina (30.4.)

Zalaganje za odbacivanje opcije tjelesnog, ali i drugih oblika ponižavajućeg kažnjavanja te promoviranje pozitivnog roditeljstva jedan od ciljeva programa za roditelje koje ustanova „Tić“ kontinuirano provodi, kao i aktivnosti kojima se od 2009. godine pridružuje obilježavanju ovog dana. Knjižica o pozitivnom roditeljstvu pod nazivom „Ja, mama i tata“ nastala je kao doprinos ovim nastojanjima i može se preuzeti klikom na link:

Više...
 
Ambasadori „Tića“ promišljaju o masovnim medijima

Dana 27. travnja 2017. godine u ustanovi „Tić“ održana je radionica „Djeca i mediji“ organizirana za učenike pete generacije ambasadora „Tića“ - polaznike sedmih razreda osnovnih škola u Rijeci. Radionica je imala za cilj dodatno osvijestiti i educirati djecu kako da s razumijevanjem i kritičkim odmakom konzumiraju medijske sadržaje i na taj način doprinijeti preveniranju nasilja i drugih eventualnih poteškoća u životu djece i mladih. Promišljanja o pozitivnim i negativnim aspektima medija, njihovoj ulozi i utjecajima na mlade, ambasadori su prikazali putem plakata i prezentirali ih školskim koordinatorima, a misiju ambasadora nenasilja nastaviti će djelovanjem u svojim školama.

Više...
 
Proljeće u „Tiću“

Proljetne smo praznike i ove godine odlučili provesti aktivno pa su djeca i odgajateljice posjetili Veli vrh, podzemne tunele i streljanu, sudjelovala na filmskim projekcijama i kreativnim radionicama u Art-kinu te uredila dvorište u „Tiću“.

Više...
 
„Vaše knjige pišu“

Povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige i Dana hrvatske knjige, ovim se putem, prigodnim filmićem, želimo zahvaliti svim donatorima koji su u protekle dvije godine bili zaslužni za stvaranje biblioteke „Tića“ poklonivši nam preko 350 književnih naslova! Filmić, kojeg su izradili Iris Antolović, Koraljka Maričić, Petra Brusić, Klaudia Segnan Bilović i Timoti Đuran, možete pogledati klikom na link.

Više...
 
Donacija humanitarnog projekta "Zmaj Anđelko pomaže djeci"

Dana 31. ožujka 2017.g. u naš je Dom stiglo 8 šarenih slikovnica pod nazivom „Kornjačica Rita“. Slikovnice su donacija humanitarnog projekta „Zmaj Anđelko pomaže djeci“ čiji je cilj stvaranje i distribucija slikovnica za djecu koja se nalaze u bolnicama, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja. Organizator i pokretač akcije je pisac za djecu Goran Čučković.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 2 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO