Tić Rijeka | Događanja
Seminar „Sigurnost i zaštita djece na internetu – prepoznavanje i prevencija“

U periodu od 14. do 16. rujna 2016. g. Ministarstvo socijalne politike i mladih, u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, organiziralo je seminar na temu «Sigurnost i zaštita djece na internetu – prepoznavanje i prevencija» koji se održao u Njivicama na otoku Krku. Seminar je bio namijenjen djelatnicima socijalnih ustanova, a  kao predavač je sudjelovala mr. Tamara Žakula Desnica, ravnateljica Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

 
Djeca na izložbi

Dana 16. rujna 2016.g. korisnici poludnevnog boravka Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, u pratnji odgajatelja, posjetili su izložbu „Gusari našeg mora“ održanu u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka.

Više...
 
Stručni skup o usluzi poludnevnog boravak za djecu

Dana 08. rujna 2016. na Filozofskom fakuteltu u Rijeci održan je stručni skup pod nazivom „Boravak kao IZVOR podrške“ u organizaciji Ministarstva socijalne politike i mladih, Centra za pružanje usluga u zajednici „Izvor“ Selce i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci na kojem su sudjelovale mr. Tamara Žakula Desnica, ravnateljica, i Kristina Rukavina, socijalna radnica Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Više...
 
U rujnu započinje novi 20. ciklus "Škole za razvedene roditelje"

Dana 27. rujna 2016.g. (utorak) u „Tiću“ započinje novi ciklus „Škole za razvedene roditelje“ - programa psihološke podrške razvedenim roditeljima. Program će se održavati u periodu od 27.09. do 25.10.2016.g. tijekom pet susreta, svakog utorka od 17.00 do 18.30 sati. Za djecu sudionika Škole paralelno će se odvijati kreativne radionice, a svima je  ponuđena mogućnost individualnog psihološkog savjetovanja. "Škola za razvedene roditelje" i radionice za djecu su besplatne. Pozivamo sve zainteresirane roditelje da se prijave na tel. 215-670. Predviđeni broj polaznika je min. 12 i max. 25 roditelja.

Više...
 
Ljeto u „Tiću“

Početkom srpnja djeca koja su uključena u poludnevni boravak, u pratnji odgajatelja otišla su na izlet i kupanje brodom u Opatiju. Odlasci na more, na Pećine i Bivio, nastavili su se tijekom čitavog ljeta. Uz to pala je i pokoja šetnja, sladoled, odlazak u park ili na igralište. Osim tih svakodnevnih ljetnih razbibriga, djeca su posjetila izvor i crpnu stanicu Zvir, Veslački klub Jadran, Muzej moderne i suvremene i umjetnosti, Astronomski centar te uživala u vožnji riječkim šarenim autobusom.

Više...
 
«Početak«11121314151617181920»Kraj»

Stranica 11 od 68
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO