Tić Rijeka | Događanja
Europski tjedan mobilnosti

Dana 22. rujna 2016. g. korisnici Dječjeg doma „Tić“ Rijeka, zajedno sa svojim odgajateljicama, sudjelovali su u manifestaciji u sklopu Europskog tjedna mobilnosti pod nazivom „Dan bez automobila“. Cilj manifestacije bio je probuditi svijest građana o važnosti kretanja i održivog prometa u urbanim sredinama. U Ulici Dolac, koja je tog dana bila zatvorena za sav promet, korisnici su vozili bicikle, posjetili izložbu likovnih radova, isprobali simulator vožnje , a poneki su se okušali i u likovnim radionicama.

Više...
 
Nastavlja se suradnja sa BK Sušak – Rijeka

Sa početkom ove školske godine nastavila se suradnja Dječjeg doma „Tić“ Rijeka sa Badminton klubom Sušak - Rijeka. Zahvaljujući susretljivosti i dobroj volji trenera u BK Sušak - RIjeka djeci, uključenoj u poludnevni boravak u "Tiću", omogućeno je redovito treniranje badmintona već šestu godinu.

 
Regionalni susret na temu zaštite djece

Dana 22. i 23. rujna  2016.g. održan je “Regionalni susret predstavnika resurs osoba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije“ u Beogradu, u okviru projekta ChildHub za Jugoistočnu Europu. Susret je iniciran od strane lokalnih partnerskih organizacija koje su uključene u projekt – Save the Children North West Balkan (BiH), Hrabri telefon (Hrvatska) i Centra za integraciju mladih (Srbija), a na njemu je sudjelovala psihologinja Ljiljana Bubnić.

Više...
 
Obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Dana 22. rujna 2016.g. u organizaciji Riječke mreže za pružanje psihosocijalne potpore žrtvama nasilja, a u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave primorsko-goranske nizom je manifestacija obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Puštanjem crnih balona pet minuta nakon dvanaest sati naglasila se potreba za pravovremenim reagiranjem i brigom za žene žrtve nasilja. U događanju su sudjelovale Kristina Rukavina , socijalna radnica, i Iris Antolović, psihologinja u „Tiću“ kao i mnogobrojni predstavnici insitucija i udruga koje brinu o žrtvama nasilja.

Više...
 
Održana edukacija prve grupe novih volontera u „Tiću“

Dana 21. rujna 2016.g. u „Tiću“ je održana edukacija za 10 novih volontera kroz koju su se pobliže upoznali sa radom „Tića“, zakonskim okvirom volontiranja i specifičnostima volontiranja u „Tiću“, posebice u radu s djecom. Time je educirana prva grupa novih volontera koja će započeti sa volonterskim angažmanom i pridružiti se volonterima koji u „Tiću“ volontiraju već više godina. Novim volonterima želimo dobrodošlicu, a svim uključenim volonterima zahvaljujemo na trudu i vremenu kojim oplemenjuju naš rad.

 
«Početak«11121314151617181920»Kraj»

Stranica 11 od 69
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO