Humanitarna izložba dječjih keramičarskih radova na Korzu

U periodu od 12. do 15. prosinca 2016. godine u drvenoj kućici na riječkom Korzuodržana je humanitarna izložba keramičkih radova koje su izradila djeca uključena u poludnevni boravak u „Tiću“ te fotografijakoje su snimili tijekom trajanja Kreativne škole fotografije „Foto Tić“.

Ova izložba predstavlja treći dio humanitarne akcije koju je inicirala građanska inicijativa fotografa sa dugogodišnjim volonterskim iskustvom - Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šućurović i Majda Anić. Oni su osmislili i održali Kreativnu školu fotografije „FOTO TIĆ“ namijenjenu djeci uključenoj u poludnevni boravak koja se  provodila u “Tiću” od rujna do studenog 2016. godine jednom tjedno kao kombinacija teorijskih predavanja i praktičnog rada u vidu fotografiranja i obrade fotografija. Cjelokupna humanitarna akcija sastojala se još od prodajne izložbe fotografija koja je održana u periodu od 21. do 30. studenog 2016.g. u HKD-u Rijeka te prodajne izložbe potpisanih fotografija nogometaša održane dana 26. studenog 2016.g. u prostoru nogometnog kampa Rujevica. Sredstva za nabavu fotografske opreme potrebne za prevedbu projekta doniralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Sredstva prikupljena tijekom humanitarne akcije namijenjena su organizaciji izleta za djecu, korisnike Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

 
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO