U tijeku su prijave za uključivanje novih volontera u Dječji dom „Tić“ Rijeka

Svi zainteresirani za volontiranje u Dječjem domu „Tić“ Rijeka mogu se do 31. ožujka 2017.g. prijaviti slanjem prijavnice na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Informacije za volontere i obrasci prijavnica dostupni su na web stranici www.tic-za-djecu.hr  Nakon prijave provodi se postupak prijema volontera koji uključuje intervju, psihologijsko testiranje i edukaciju.

Volonteri u Dječjem domu „Tić“ Rijeka uključeni su u rad s djecom - korisnicima poludnevnog programa primarno kroz pružanje pomoći i podrške u učenju, a po dogovoru i obzirom na svoje talente i sposobnosti, mogu organizirati kreativnu ili sportsku radionicu. U svom radu imaju podršku i mentorstvo stručnih djelatnika „Tića“.

Uz osjećaj zadovoljstva zbog pomaganja, volonteri stječu i nova znanja i vještine, obogaćuju svoje iskustvo, osigurana im je stručna edukacija i stalna supervizija, dostupna im je stručna literatura, pruža im se prilika za sudjelovanje na zajedničkim druženjima i svečanostima te drugim događanjima u Domu i izvan.

 
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO