Proljeće u „Tiću“

Proljetne smo praznike i ove godine odlučili provesti aktivno pa su djeca i odgajateljice posjetili Veli vrh, podzemne tunele i streljanu, sudjelovala na filmskim projekcijama i kreativnim radionicama u Art-kinu te uredila dvorište u „Tiću“.

Na samom početku proljetnih praznika djeca i odgajateljice zaputili su se na poludnevni izlet na Veli vrh gdje su uz stručno vodstvo gosp. Rajka Samuelija-Kačića posjetili podzemne tunele i čuli mnoge zanimljivosti o povijesti našeg grada. Nakon tunela i bunkera, uslijedio je posjet streljani gdje je djecu dočekao Bojan Šober, poznati riječki operni pjevač, koji je rado djecu upoznao s osnovama svog najdražeg hobija.

Osim izleta praznike smo upotpunili posjetima Art-kinu pri čemu su naša djeca sudjelovala na filmskim projekcijama, kreativnim radionicama i radionicama video-reportaže. Također, posjetila su i Zajednicu tehničke kulture Rijeka gdje su sudjelovali na prezentaciji 3D printera.

Za kraj smo odlučili probuditi naše, zimom uspavano, dvorište pa su djeca, zajedno s odgajateljicama, obojala i ukrasila glinene vaze te zasadila novo cvijeće.

Zahvaljujemo svima koji su nam, svojim trudom, vremenom i uslugom, pomogli u realizaciji planiranih aktivnosti.

 
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO