O nama
Povijest

Dječji dom «Tić» Rijeka osnovan je 21. travnja 2006.g. kao javna ustanova socijalne skrbi i označio je nastavak dotadašnjeg stručnog rada sa zlostavljanom i zanemarenom djecom u okvirima Savjetovališta «Tić». No, sami počeci razvoja ove djelatnosti u Rijeci započeli su još 1998. godine kada je osnovana Udruga «Tić».

Više...
 
Program poludnevnog boravka

Dječji dom “Tić” Rijeka je javna ustanova socijalne skrbi koja pruža psihosocijalnu pomoć i usluge dnevnog boravka korisnicima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, korisnicima bez roditelja ili korisnicima koje roditelji zanemaruju ili zlorabe svoje roditeljske dužnosti ili je to iz drugih razloga u interesu djeteta.

Više...
 
Savjetodavni rad

Savjetodavni rad je namijenjen djeci, mladima i njihovim obiteljima, a odnosi se na stručni tretman djece žrtava zlostavljanja (seksualnog, emocionalnog, fizičkog) i zanemarivanja, savjetodavni rad s njihovim nezlostavljajućim roditeljima, skrbnicima i obiteljima, te obiteljima kod kojih postoji rizik pojave zlostavljanja..

Više...
 
Preventivna djelatnost

Važna djelatnost «Tića» je i rano otkrivanje i prevencija zlostavljanja i zanemarivanja djece te povećanje informiranosti i osjetljivosti društva u svezi problema zlostavljanja kao i adekvatnog načina njegova rješavanja.

Više...
 
Donatori

„TIĆ“ SU DONIRALI

Informacije za donatore:

Više...
 
«Početak«123456»Kraj»

Stranica 1 od 6
© 2010 TIĆ - zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja | Izrada web stranice: NEON STUDIO